Muziek

]Muziek is de enige taal met tegenstrijdige eigenschappen. Verstaanbaar maar onvertaalbaar. Daarom is de muzikale schepper vergelijkbaar met de goden. En muziek zelf het ultieme mysterie van de mens.

Het was een gouden tijd… als student in Afrika. In mijn onderzoek naar muziek en dans op huwelijksceremoniën in Senegal kwamen mijn passies en kwaliteiten samen. In de rol van muzikant kon ik participerend observeren. Ik ging mee naar bruiloften en partijen om te spelen. Als onderzoeker (in spe toen) kreeg ik via die rol toegang tot bijzondere informatie. De jaren erna werkte ik als onderzoeker in Nederland. Muziek is altijd mijn passie gebleven.

Workshops en band

Ik geef djembe workshops op scholen en bij organisaties in heel Nederland. Daarnaast speel ik cajon in de band Muziek en Lol. Muziek en Lol staat voor vrolijke, kleurrijke muziek waarbij je niet stil kunt blijven staan en altijd wel een deuntje wilt meezingen. Kortom: Muziek en Lol is feest! Ons gezelschap heeft een eenvoudige drijfveer; onszelf zijn en harten vervullen met gezellige muziek. Door de veelzijdigheid van het repertoire is er voor elk wat wils: wereldmuziek, kleinkunst, klassiek, pop en nog een paar Hollandse meezingers.

Voor meer informaties over workshops of bookingen bel: 06 16 30 69 40.01 borreltijd