t l s r
_

Studio Delfshaven

 
Never doubt that a small group of thoughtful committed people can change the world. Indeed it is the only thing that ever has Margareth Mead 

Studio Delfshaven is een plek in Schans-Watergeus voor flexwerken, communicatie en ontmoeting. Op dit moment vinden de Wijkpsycholoog, Opstartkoffie, een taalgroep en twee bewonersspreekuren plek bij Studio Delfshaven. Madelon Stoele richt zich op (geschreven) communicatie met de wijk. Ook drinkt ze regelmatig koffie met bewoners :-).

Schans-Watergeus

Het buurtje Schans-Watergeus is volop in ontwikkeling. Zo ligt er voor de komende jaren een flinke renovatie opgave. Daarnaast heeft gemeente de opdracht om van Schans-Watergeus een Next Generation Woonwijk te maken. Focus ligt onder meer op de gebieden energie, veiligheid en sociaal. Studio Delfshaven heeft de potentie om uit te groeien tot een energieke verzamelplek waar de ontwikkelingen zichtbaar en voelbaar zijn. Bewoners uit de buurt weten de plek te vinden en ontmoeten elkaar.

Werkplekken vrij

Ben je ook actief in Schans-Watergeus en zoek je een (flex)werkplek? Wij kunnen nog huurders gebruiken. Het liefst mensen die mee denken over mogelijkheden voor het pand. Prijzen vanaf 50 euro per maand (4-6 uur/week) tot 195 euro (fulltime). Interesse? Bel: 0616306940, mail: info@madelonstoele.nl of loop binnen!

Schermafdruk 2018-02-13 17.48.41aeczane.com/signature-porsche-130-mg-sertlestirici-hap/